2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere için bileğkârebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir canipının açık olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda dirilik zayiatının olma ihtimali resmî oranda düşmektedir.

Dairesel yangın merdivenleri ekseriya çelik veya betonarme kabil dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmaktadır. Bu malzemeler, müstacel durumlarda eminği çıkarmak muhtevain vacip mukavemeti ve yangına dayanıklılığı esenlar. Kapalı tasar çizim antrparantez elementlere karşı kayırma sağlamlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen konstrüksiyonda yapım edip, montaj ve onarma vetirelerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de uhde düzenıyoruz.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni yapım geçirmek ve montajını olmak binaların yangından korunması sinein elzemdir.

Fakat, yangın kapısı satıcıları arasında paha değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, iyi fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, ötekiler mürtefi fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın anında insanların emin bir şekilde tahliye edilmesi derunin yangın kapısı son derece kritik bir öneme sahiptir.

Kapının estetik konstrüksiyonsı ve ikbal edilen aksesuarların kullanımı bedelı duraksız olarak etkilemektedir.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedili çıkış bapsı namına çatı daire aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe gereğince içbünyesı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan henüz zayıf kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın yükselmekı daha buna ilgilı olarak elan ucuz olmaktadır.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden yapılmıştır ve genellikle modern binalarda kullanılır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve sonuçsuz şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Açılıp - kapanma teamüllevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belirli periyotlarla bu kalıp denetleme edilmelidir. 

Yangın Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bandajlı olmakla omuz omuza oldukça geniş üretilir. İnsanların panik çabucak çabucak tahliye olmasını sağlayıcı bu pozisyon can kaybı olmaması ciğerin önemlidir.

Bu tür yangın merdiveninin ana özelliği kompakt ve yerden biriktirme sağlayıcı tasarımıdır. Kullanılmadığında merdiven kızıllık bir şekilde yoldan istanbul Yangın kapısı fiyatları uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana iye binalar veya güzel duyu efkârların bir faktör evetğu binalar sinein amelî hale getirir.

Report this wiki page